lauantai 2. heinäkuuta 2011

Grillausta

Juhannuksena kastettu pallogrilli oli nyt koottu jo lähes oikein, kun lähdimme uudelle grillausreissulle. Tällä kertaa varusteina oli meidän osaltamme paprikan puolikkaita täytettynä kevätsipuleilla, oikealla cheddarilla sekä pippurituorejuustolla, ja pekonia samoin täyttein, sekä tietenkin maissia ja vaahtokarkkeja.

Pekonipalloja
Nuo pekonipallot, jumankauta, jos grilliruoka voi olla taivaasta niin tämä on sieltä, helposti paras grilliruoka ikinä mitä olen syönyt!
Cheddarkone
Kavereiden pekoni-cheddarsulatejuustopaketit eivät pärjänneet grillissä yhtä hyvin, vaan yksi epäonninen hajosi muuntaen kärsineen grillimme cheddar-koneeksi :)
Täytetty paprika
Täytetyt paprikat eivät olleet yhtä hieno menestys kuin täytetyt pekonit, mutta onneksi muille kelpasi, paprika ei tainnut kypsyä tarpeeksi :(

Liekitettyä grilliä sekä maissia
Kun grillissä oli taas tilaa, oli aika laittaa maissit kypsymään, ensin kierittäen niitä tietenkin voissa vähäsen. Tai sitten vähän enemmän koska ne saivat aika moiset liekit aikaan, jotka saivat jopa itse grillin syttymään tuleen. Kyllä, grilli syttyi tuleen. Ulkopuolelta, nyt ihan oikeasti, mistä toi grilli on tehty? Maissit totta kai syötiin merisuolan kera.

Grillikarkkia
Illan kruunasi vaahtokarkkien grillaus, valitettavasti unohdin ottaa omistani kuvan, itsellä oli jotain ameriikan vaahtiksia sittarista, mutta kuvassa grillattavana on noitapilli (luit oikein), joku random salmiakkimakeinen sekä Haribon vaahtokarkki.

Tässä alkaa vähitellen hiipimään mieleen epäilys siitä selviääkö grillimme edes kesän grillikauden loppuun saakka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti