sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Täydellisen pizzan metsästys - Osa 2

Täydellistä pizzaa on metsästetty ennenkin, http://omnomia.blogspot.com/2011/06/taydellisen-pizzan-metsastys-osa-1.html

Pohja on sama joten siitä ei sen enempää, vaan siirrytään täytepuolelle.

  • Unkarilaista Salamia
  • Unkarilaista Pepperonia
  • Metwurstia (Kotasavun, myydään myös EuroShopper nimellä)
  • Ananasta
  • Sipulia
  • Tuoretta basilikaa
  • Juustoa


Kuvassa näkyy myös minun pizzaani kuulumaton tonnikala.


Kastikkeessa on tomaattimurskaa, ketsuppia, valkosipulia, oreganoa, merisuolaa, oliiviöljyä ja pippurirouhetta, jotka kiehautin nopeasti yhdessä.

Pizzan täyttäminen lienee triviaali tehtävä kaikkein uusavuttomimmillekin ihmisille, joten ei muuta kuin katselemaan miltä pizzan tulee näyttää ennen uunia!

Ja uunin jälkeen

Makuelämys oli uskomaton - ainut mitä olisin tästä täytetutkielmasta ehkä muuttanut, oli tuoreet basilikan lehdet, jotka olisi pitänyt kenties lisätä vasta minuuttia tai max kahta ennen kuin pizza on valmis uunista pois otettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti