torstai 18. elokuuta 2011

Nistilärpäkkeitä, eli järjettömän hyvää naposteltavaa

Tällä kertaa on vuorossa "nistilärpäkkeitä", eli mielettömän hyvää naposteltavaa joka sopii myös karppaajille. Kyseessä on äärimmäisen helppo ruoka, ja nopea valmistaa

Ainekset:
  • Metwurstia (Kotasavun tai Euroshopperin (samaa tavaraa eri nimellä))
  • Salsaa tai chilikastiketta
  • Juustoa
Meetut rivissä
Aluksi ladotaan metwurstit siistiin ruudukkoon pellille, niin monta kuin vain järkevästi saat mahtumaan sillä nämä herkut vievät kielen mennessään.

Täytteet päällä
Tämän jälkeen pistetään jokaisen metwurstin päälle salsaa tai chilikastiketta, meillä oli tällä kertaa käytössä Sweet Chili soosia, ja päälle juustoa. Juuston suhteen makuja on monia, mutta vältä vähärasvaisia vaihtoehtoja, ja käytä esim kermajuustoa, emmentalia tai mozzarellaraastetta oman makusi mukaan. Voit halutessasi myös pistää päälle mausteita.

Valmista herkkua
Nistilärpäkkeet uuniin, lämpöä heitteämällä arvioiden jotain 200-250 asteen välimaastosta, ja ulos kun juusto näyttää sopivalta.

Nosta lärpäkkeet vetäytymään hetkeksi talouspaperille, samalla osa rasvasta katoaa, ja nauti vaikka elokuvaa katsellessasi.

1 kommentti:

  1. Mainio ja nopea resepti. Heitin muutaman jälkiuuni ruisnepparin väliin ja päälle tomaatti. Toimii :)

    VastaaPoista